• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Activiteiten en tarieven van Housing Algarve+ op een rij:

 

Begeleiding op deelgebieden;

Wanneer u zelf een huis wilt zoeken of al gevonden heeft kunnen wij u ‘op maat’ verder helpen.

 

Pakket reactief:

U wilt zelf de communicatie voeren, maar onbeperkt al uw vragen en ook de Portugese documenten met ons kunnen bespreken. Tarief 0,25% van de koopprijs met als minimum € 700,-.

 

Pakket actief:

U wilt niet alleen de antwoorden op al uw vragen, maar ook dat wij, in overleg met u, de communicatie voeren met diverse betrokken partijen tijdens het aankoopproces. Tarief 0,50% van de (ver)koopprijs met als minimum € 1.400,-

 

Pakket pro-actief:

Wij maken een volledig draaiboek voor u en zullen steeds de voortgang van het aan- of verkoop proces volgen en de volgende stappen in gang zetten. Wij zullen actief onderzoek voor u plegen middels internet, telefoon of ons netwerk, wij zullen ons verplaatsen voor één lokale bezichtiging en ook voor de handtekeningen-sessies bij de notaris wanneer u daar zelf aanwezig wilt zijn.Tarief 1% van de koopprijs met als minimum € 2.900,-

 

Quick-scan:  

Wanneer u zich niet wilt binden aan een makelaar maar wel graag een overzicht van de mogelijkheden wilt ontvangen kunnen wij u een quick-scan bieden.

 

Algemene oriëntatie:  

Hulp bij het bepalen van de voor u geschikte regio, evenals informatie hoe u het zoeken en kopen van een huis in Portugal het beste aan kunt pakken. Inbegrepen zijn: een oriëntatie gesprek, schriftelijke achtergrond informatie over de regio, voor u interessante gebieden en over het aankoopproces, praktische tips, websites, organisaties, adressen, e.d..

Tarief € 350,-

 

Huizen-voorstel: 

U stelt voor ons een duidelijke wensenlijst op, wij geven u hiervoor een lijst van aandachtspunten, en wij sturen u een voorstel van 3 nieuwbouwprojecten die voldoen aan uw criteria. Tevens organiseren wij voor u het bezoek aan deze nieuwbouwprojecten die u interessant lijken. Middels een evaluatie helpen wij u uw keuze te bepalen of eventueel uw wensenlijst bij te stellen.

Tarief € 700,-

Voor alle opties van de deelbegeleiding worden de omschrijving van de diensten en de voorwaarden duidelijk vooraf op papier gezet en ondertekend door beide partijen. Alle bedragen zijn exclusief BTW;  een deel van de tarieven dient vooraf te worden betaald. Vraag gerust de uitgebreidere voorwaarden van de diverse vormen van begeleiding bij ons op of neem contact op voor overleg over uw persoonlijke situatie.