Nederlands
  • darkblurbg
    Tavira, de parel van de Algarve
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

€ 769.000,- Santa Catarina da Fonte do Bispo VERKOCHT

Prachtige, instapklare villa met spectaculair uitzicht, zowel van het achterland van de Algarve als van de oceaan achter Tavira.

€ 769.000,-

Deze prachtige villa biedt kwaliteit en schoonheid: zowel binnen als buiten. Het ligt op een goed onderhouden stuk grond met volwassen bomen, een eigen wijngaard (!) en een prachtig uitzicht op de kust. Tavira ligt op ongeveer 15 minuten rijden. De luchthaven van Faro ligt op 30 minuten afstand en de stranden liggen op ongeveer 20 minuten afstand.

Een oprijlaan omzoomd door pruimenbomen leidt naar de villa en naar een achtertuin met moestuin en kruidenkas.

De villa, ontworpen door een bekende lokale architect, is gebouwd in 2013 en uitgebreid in 2020. Het heeft een groot plavuizen terras aan de voorzijde met panoramisch uitzicht, een verwarmd zoutwaterzwembad (4x8m) en een houten carport voor 2 auto's. Alle kamers zijn gelijkvloers en goed geschikt voor mensen in een rolstoel. Vanuit elke ruimte is er uitzicht op de oceaan of op het spectaculaire achterland van de Algarve.

Er zijn alleen lokale materialen gebruikt voor de bouw van het huis en er is speciale aandacht besteed aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het terrein rondom het huis is volledig omheind en de tuin is zeer goed verzorgd. De grond bestaat voornamelijk uit rode klei. De vele bomen zijn kurkeiken, olijfbomen, aardbeibomen, vijgenbomen, steeneiken en johannesbroodbomen, allemaal goed verzorgd. Er is een kleine boomgaard met sinaasappels, citroen, witte vijgen, peer, abrikoos en pruimen en, voor de liefhebber, een eigen wijngaardje.

Energieklasse B

Santa Catarina da Fonte do Bispo, provincie: Faro
Prijs: € 769.000

Woonoppervlak: 167 m2

Perceel: 14.300 m2

Kamers: 4

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Energie-index: B kWh/m²a

Energieklasse: B

Gebouwd: 2013