Nederlands
  • darkblurbg
    Tavira, de parel van de Algarve
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

€ 650.000,- Landhuis in het hart van São Brás de Alportel

Prachtig landhuis op ruim perceel met volop fruitbomen in het hart van São Brás de Alportel.

Dit prachtige landhuis, gelegen op een goed onderhouden perceel van 4000m2, ligt in het hart van São Brás de Alportel, met een perfecte toegang vanaf de N270 die Tavira en Loulé verbindt.

Het huis wordt door een rustige buurt omgeven, met markten, winkels en koffiebarretjes. Een deel van het perceel is land voor agrarisch gebruik, met gewassen en fruitbomen zoals vijgenbomen, sinaasappelbomen en olijfbomen. Er is ook een kraal voor vogels, een watertank voor irrigatie en een bijgebouw met een magazijn, een tweede garage met toilet.

Het hoofdgebouw is omgeven door een grote buitenruimte met een loopbrug in Portugese stijl, een barbecue en een terras, evenals een tuin met ruimte om een ​​zwembad te creëren. U kunt de auto parkeren in de garage of onder de carport laten staan.

Het gebouw heeft twee individuele woningen met verschillende ingangen, een op de begane grond met 3 ingangen (van de voorkant van het huis, garage en van de achterkant), 2 slaapkamers, open keuken met woonkamer, open haard en toegang tot een balkon, een kantoor (die eventueel omgevormd kan worden tot een tweede badkamer), en een woonkamer met toegang tot de veranda.

Het tweede huis op de bovenverdieping heeft twee aparte ingangen, vanaf de voor- en zijkant van het huis, en bevat een open keuken met open haard, drie slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met toegang tot een groot balkon. Een ander soortgelijk balkon sluit aan op een van de slaapkamers. De bovenste verdieping heeft een groot kantoor dat leidt naar het terras, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de bergen van de Algarve, de stad São Brás en de zee. Het huis en het bijgebouw zijn in 1990 gebouwd door de huidige eigenaren en hebben er 30 jaar goed voor gezorgd. Tegenwoordig heeft het pand veel potentieel om te wonen of om (gedeeltelijk) te gaan verhuren.